FOTO’S | Economische waarde Meet & Match in Posthuis Theater levert 91.575 euro op voor goede doelen

HEERENVEEN - Hart voor Heerenveen heeft vandaag weer het gratis evenement Meet & Match gehouden in het Posthuis Theater. De opbrengst dit jaar aan economische waarde bedroeg 91.575 euro.

In totaal werden 175 matches afgesloten. Dat waren er in 2017 107. De economische waarde van de matches bedroeg toen 85.000 euro. Hoofdsponsor van het evenement was Kuiper Verzekeringen. Serviceclub JCI Heerenveen is cosponsor. Zij zijn ook volgend jaar hoofdsponsor.

Bij het netwerkevenement ontmoeten Heerenveense bedrijven en lokale goede doelen elkaar ontmoeten in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Hart voor Heerenveen staat open voor: bedrijven, vrijwilligersorganisaties, serviceclubs, scholen en overheden. Het uitgangspunt is dat de deelnemers handelen met gesloten portemonnee.

Bedrijven zetten daarbij expertise, mankracht, goederen of diensten in voor het goede doel.

Hans Anker

Dagvoorzitter was strafrechtadvocaat Hans Anker. Hij nam de bezoekers mee in de wereld van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Samen met Wim Anker was hij daarnaast spreker.

Daarnaast brachten matchmakers van Randstad en de Rabobank bedrijven en lokale goede doelen in anderhalf uur met elkaar in contact om zoveel mogelijk matches te realiseren.

Notaris Savenije en notaris De Boer bekrachtigden alle matches kosteloos en berekenden per match de economische waarde.

(Foto’s Max van Gelder)