FOTO’S | Nagenieten van Fean Fest, evenement afgesloten met Hollandse hits Radio Continu

HEERENVEEN - Het Fean Fest dat, als het aan de organisatie ligt het officiële dorpsfeest van Heerenveen wordt, is zondag op gezellige wijze afgesloten met Hollandse hits van Radio Continu.

Het Fean Fest dat, als het aan de organisatie ligt het officiële dorpsfeest van Heerenveen wordt, is zondag op gezellige wijze afgesloten met Hollandse hits van Radio Continu.

Het Fean Fest zelf is ontstaan uit het Oktoberfest en het Reünieconcert. Het Oktoberfest wordt daarbij niet meer gehouden. Het Reünieconcert wel. Dat was op vrijdag.

Nieuw bij het Fean Fest is dat er muziek uit de jaren tachtig, negentig en zero’s op de zaterdag aan is toegevoegd en Hollandse hits met Radio Continu op de zondag.

,,Ook wordt nu al nagedacht om voor volgend jaar iets voor kinderen en ouderen te doen. De tent staat er overdag toch. Eventueel komt er ook een kermis. Iedereen met ideeën mag zich melden. Het moet namelijk echt een evenement van, voor en door Heerenveners worden. Daarnaast willen wij iedereen uit de maatschappij erbij betrekken”, aldus Geert Bosman namens de organisatie.

Max van Gelder bracht de zondag van het Fean Fest in beeld.