FOTO’S | Opening dagbesteding Stukje bij Beetje

HEERENVEEN - De officiële opening van dagbesteding Stukje bij Beetje in het Kantongerecht in Heerenveen vond gisteren plaats. De opening werd omlijst door Theatermakers Acta Theater en Muziek.

Het is een dagbesteding die jongeren en volwassenen hulp biedt bij moeilijkheden die ze ervaren in het dagelijkse functioneren.

Samen met elke deelnemer worden persoonlijke leerdoelen vastgesteld waarna er gekeken wordt hoe dit bereikt kan worden. Alles met als doel om de wereld iets beter te maken voor de kwetsbare medemens.

Het is inmiddels negen jaar geleden dat eigenaresse Debbie Driehuijs van de Dagbesteding haar handtekening zette onder het inschrijfformulier van de Kamer van Koophandel. Met deze handtekening werd haar droom om een kleinschalige en laagdrempelige dagbesteding te starten werkelijkheid.

In de afgelopen jaren heeft Stukje bij Beetje op diverse locaties in Heerenveen haar werk gedaan en sinds 2017 is het gehuisvest in het Kantongerecht. Vanuit deze mooie plek in het Friese Haagje gaan Driehuijs en haar team gemotiveerd aan de slag en worden er ambitieuze plannen geïnventariseerd om Stukje bij Beetje verder te laten ontwikkelen.