sc Heerenveen Vrouwen in Abe Lenstra Stadion tegen Ajax

HEERENVEEN - Het Abe Lenstra Stadion is vrijdagavond 12 oktobervoor één avond in handen van sc Heerenveen Vrouwen. De Friezinnen, momenteel vierde op de ranglijst, spelen dan hun vierde eredivisiewedstrijd van dit seizoen tegen regerend landskampioen Ajax.

Waar normaliter Sportpark Skoatterwald de thuishaven is van sc Heerenveen Vrouwen, rolt de bal 12 oktober over de grasmat in het Abe Lenstra Stadion. Aanvoerster Laura Strik verheugt zich enorm op deze bijzondere avond. ,,Ik vind het een hele eer om volgende week in het Abe Lenstra Stadion te mogen spelen. We vechten er als vrouwen hard voor om onze sport op het hoogste niveau te krijgen, dan is het mooi dat we de kans krijgen om onszelf die avond in het stadion te mogen presenteren. Met Ajax als tegenstander, gaan wij er alles aan doen om onze supporters een mooie en attractieve wedstrijd te laten zien.”

sc Heerenveen Vrouwen hoopt op 12 oktober samen met hun supporters een onvergetelijke voetbalavond neer te zetten. Kaarten voor deze stadionwedstrijd zijn op de avond van de wedstrijd vanaf 18.30 uur verkrijgbaar aan de kassa in de Feanstore bij het stadion. Voor groepen vanaf tien personen is het mogelijk de kaarten vooraf te reserveren. Kijk voor meer informatie op www.vrouwenscheerenveen.nl.