Hart voor Heerenveen houdt Meet & Match in Posthuis Theater

HEERENVEEN - Hart voor Heerenveen houdt dinsdag 16 oktober van 13.45 tot 16.30 uur weer het gratis evenement Meet & Match.

Het netwerkevenement waarbij Heerenveense bedrijven en lokale goede doelen elkaar ontmoeten in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen is ook nu weer in het Posthuis Theater.

Hart voor Heerenveen staat open voor: bedrijven, vrijwilligersorganisaties, serviceclubs, scholen en overheden. Het uitgangspunt is dat de deelnemers handelen met gesloten portemonnee. Bedrijven zetten daarbij expertise, mankracht, goederen of diensten in voor het goede doel.

Hans Anker

Dagvoorzitter is strafrechtadvocaat Hans Anker. Hij neemt de bezoekers mee in de wereld van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Daarnaast brengen matchmakers van Randstad en de Rabobank bedrijven en lokale goede doelen in anderhalf uur met elkaar in contact om zoveel mogelijk matches te realiseren.

Notaris Savenije en notaris De Boer bekrachtigen alle matches kosteloos en berekenen per match de economische waarde. Aan het eind van het event maken zij bekend wat de waarde is van alle gesloten samenwerkingen. Vorig jaar werden 107 samenwerkingen afgesloten. De economische waarde daarvan bedroeg ruim 85.000 euro.

Hoofdsponsor van het evenement is Kuiper Verzekeringen. Serviceclub JCI Heerenveen is cosponsor.

Aanmelden kan via r.osenga@caleidoscoopheerenveen.nl. Zie ook www.hartvoorheerenveen.nl.