Marleen de Vries, Dana Fazzi en Berber Kip vertellen bij de Vrouwenkamer Heerenveen over keuzes in hun leven

HEERENVEEN - De Vrouwenkamer Heerenveen houdt donderdag 27 september een bijeenkomst in hotel Heidehof aan de Golflaan 1 in Heerenveen. Het thema is ‘De kunst van het leven’.

Vanaf 20.00 uur vertellen dan drie jonge vrouwen in de leeftijd tot 30 jaar die vertellen over hun: keuzes, verwachtingen, drijfveren en ambities, hun vragen en dilemma's. De vrouwen die spreken zijn Marleen de Vries, Dana Fazzi en Berber Kip. Zij zijn alle drie dochters van bestuursleden van de Vrouwenkamer.

De drie vrouwen vertellen niet alleen over hun keuzes. Ook gaan zij met elkaar en de vrouwen in de zaal in gesprek. Na de pauze worden ervaringen uitgewisseld met de aanwezigen.

Wie is wie?

Marleen de Vries (29) studeerde psychologie aan de universiteiten Utrecht en Lund (Zweden). Als sociaal-psycholoog begon ze haar loopbaan als administratief medewerker en aansluitend als beleidsmedewerker bij het Nederlands Instituut van Psychologen. Nu werkt zij als junior-docent op haar 'eigen' universiteit, waar ze eerstejaars psychologiestudenten lesgeeft, tutor is en lesprogramma's ontwerpt.

Dana Fazzi (24) studeerde sociaal pedagogische hulpverlening aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens haar stagejaar en in haar werk bij verschillende AZC's in Noord-Nederland werkte zij met diverse groepen vluchtelingen. Op dit moment is ze werkzaam in de ebtl in Hoogeveen (extra begeleiding en toezicht locatie). De ebtl verzorgt tijdelijke opvang voor vluchtelingen die overlast veroorzaken in reguliere AZC's.

Berber Kip (28) is getrouwd en moeder van een dochter van 5 jaar. Kip studeerde sociaalpedagogische hulpverlening aan de Hogeschool van Amsterdam. Zij werkte een aantal jaren op verschillende (gesloten) afdelingen in de psychiatrie en koos er vijf jaar geleden voor het werk even los te laten en zich op het moederschap te richten. Ze is bezig met het opzetten van een eigen trainingsbureau en geeft onder andere lezingen over voeding en gezondheid.

Aanmelden kan via www.vrouwenkamer.nl.