Dans HIER! Strijkt neer in Heerenveen

HEERENVEEN - Dans HIER! opent maandag 10 september haar deuren in de Rinkelbom in Heerenveen. Om het eerste dansseizoen te openen is er een open maand, waarin vrijblijvend danslessen kunnen worden gevolgd.

De trainers zijn Fabian Weydema, Tahnee Masela, Marion Nagelhout, Hanneke Castelein en Lucie de Lange.

Weydema was finalist van So you think you can dance in 2015 en is afgestudeerd aan de hogeschool voor de kunsten in Amsterdam. Hij is verantwoordelijk voor de hiphop. Masela, afgestudeerd aan de Lucia Marthas academie geeft moderne jazz- en klassieke dans.

Musicallessen

Nagelhout, Castelein en De lange zijn verantwoordelijk voor de musicalklassen. Tijdens de musicallessen is er aandacht voor de zang dans en spel. Er kan worden deelgenomen vanaf 6 jaar. Voor april 2019 staat een eigen versie van The wizard of Oz in het Posthuis Theater op de agenda.

Dans HIER! Is daarnaast sinds 2012 gevestigd in Steenwijk. Daar trainen momenteel ook dansers in Heerenveen met ambitie naar een hoger niveau liften. Dans HIER! Steenwijk ontvangt al dansers uit Heerenveen.

Kampioensploeg

Dans HIER! Steenwijk werd met hun wedstrijdgroep The Future in twee bonden Nederlands kampioen en behaalde de vijfde plek op het EK.

Op beide locaties mag gedanst worden voor vijfentwintig euro per maand.

Opgeven voor de proefmaand en meer informatie via dans-hier.nl.