Tal van excursies in Ketliker Skar

KATLIJK - In de maand augustus organiseert It Fryske Gea tal van excursies in het Ketliker Skar. Zo kan men op zoek gaan naar de tijgerspin of een avondwandeling maken over de Ketliker Heide.

Het is zomervakantie, en dus organiseert It Fryke Gea allerlei excursies. Ook in en rondom Katlijk zijn er allerlei activiteiten. Zaterdag 11 augustus kunnen deelnemers samen met een natuurgids op zoek gaan naar de tijgerspin. Woensdag15 augustus is er een avondwandeling over de Ketlikerheide. Vrijdagavond 24 is het de ‘nacht van de vleermuis’. Ook zondag 26 augustus is er een wandeling over de Ketlikerheide. Op woensdag 29 augustus tenslotte vindt er een avondwandeling plaats langs Schotse hooglanders.

Aanmelden

Voor meer informatie en de precieze tijden kunt u terecht op www.itfryskegea.nl Aanmelden voor activiteiten kan tot een dag van tevoren om 15.00 via de website www.itfryskegea.nl/eropuit of per telefoon 0512–381448. Deelname is gratis voor leden it Fryske Gea, anderen betalen € 4,-. Kinderen tot en met 12 jaar mogen mee voor € 2,-.