Bureau Sport weer naar Heerenveen

HEERENVEEN - Voor het tweede jaar op rij komt Bureau Sport naar Heerenveen. 26 oktober staat de theaterversie van het tv-programma van Frank Evenblij en Erik Dijkstra op de planken in het Posthuis Theater.

Vorig jaar maakten Frank Evenblij en Erik Dijkstra de sprong van tv naar theater. Ze stonden toen ook al in een nagenoeg uitverkocht Posthuis Theater. Te gast waren toen voetbalcoach Jurgen Streppel, korfballer Marjolijn Kroon en schrijver/journaliste/sportliefhebber Nynke de Jong. Ook dit jaar zullen de twee presentatoren interessante gasten met goeie verhalen ontvangen. Wie dat precies zijn is nog niet bekend.

Bureau Sport in het theater

Naast de gasten, komen veel vertrouwde Bureau Sport-elementen komen terug: het publiek zal getuige zijn van messcherpe interviews in de verhoorwagen en tijdens meedoen met onthullen bekende topsporters de fijne kneepjes van hun vak. Daarnaast deelt het tweetal opzienbarende verhalen die het tv-programma nooit gehaald hebben. Soms was er simpelweg even geen camera in de buurt, of waren de gedraaide beelden te slecht, of te gênant om uit te zenden. Theater biedt, in tegenstelling tot tv, alle ruimte voor de hoogte- én dieptepunten uit de sportjournalistieke carrière van beide heren.