Zomerspelweek voor kinderen uit Jubbega, Hoornsterzwaag en omgeving staat voor de deur

JUBBEGA/HOORNSTERZWAAG - De Zomerspelweek voor kinderen uit Jubbega, Hoornsterzwaag en omstreken is dit jaar van maandag 27 tot en met donderdag 30 augustus in de bossen van Sparjebird.

Het thema is ditmaal Middeleeuwen. In het kader daarvan worden onder andere hutten gebouwd, spelletjes gedaan, wordt geknutseld en wordt een voorstelling gegeven voor de ouders.

De Zomerspelweek is voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Ook kinderen van 13 jaar die afgelopen schooljaar in groep acht zaten zijn welkom.

Bus

De kinderen worden tijdens de Zomerspelweek met de bus naar het bos van Sparjebird gebracht. De vertrektijden van de bus staan in de folder van de zomerspelweek die uitgedeeld is op de scholen.

Folders liggen ook bij de Coop in Jubbega en staat op de Facebookpagina Zomerspelweek Jubbega/Hoornsterzwaag.

Opgaveformulier

Opgeven kan via een inschrijfformulier die met de folder is uitgedeeld. Het formulier is ook op te vragen via servicezsw@outlook.com. Inleveren kan toto maandag 27 augustus bij de blokhut samen met het deelnamegeld.

Er zijn kosten verbonden aan de Zomerspelweek. Die wordt ook nu weer gehouden door een vrijwilligers, onder begeleiding van Caleidoscoop.

Meer informatie via Anja Koehoorn: 06-52327596.