Heero en SC Heerenveen langs drie ziekenhuizen in de regio op Feandei

HEERENVEEN - Mascotte Heero heeft vandaag samen met een aantal medewerkers van SC Heerenveen de kinderafdelingen van drie verschillende ziekenhuizen in de regio bezocht.

Zo maakten zij een praatje met de kinderen en kreeg iedereen een cadeautje. Alles onder het motto: kun je niet naar de FeanDei, dan komen we naar jou.

SC Heerenveen ging op bezoek in ziekenhuis Tjongerschans in Heerenveen, het Antonius Ziekenhuis in Sneek en Nij Smellinghe in Drachten. Tientallen jonge kinderen werden verblijd met het bezoekje van Heero en de medewerkers.

Het was voor het eerst dat SC Heerenveen een bezoek bracht aan de drie ziekenhuizen tijdens haar jaarlijkse open dag. SC Heerenveen liet 250 Heero knuffels per ziekenhuis achter, om ook later nog kinderen mee te kunnen verblijden.

Coördinator Maatschappelijke betrokkenheid Linda Steen: „We vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van de jaarlijkse open dag van sc Heerenveen. Het is voor de patiënten helaas niet mogelijk om naar het stadion te komen, daarom brengen wij een bezoek aan hen. Op deze wijze hopen we ook deze fans een mooie dag en wat afleiding te kunnen bieden”

(Tekst en foto SC Heerenveen)