Tennisvereniging Oranjewoud sluit clubkampioenschappen af

HEERENVEEN - Tennisvereniging Oranjewoud heeft van maandag 25 juni tot en met vrijdag 6 juli de enkel- en dubbelkampioenschappen gehouden.

Hieronder een door TV Oranjewoud zelf ingestuurd verslag.

Er werd gestreden in 9 verschillende categorieën. In de Heren enkel werd gestreden in de A, B en C poule, in de Heren dubbel in de A & B poule, in de Dames enkel in 1 poule en in de Dames dubbel weer in een A en B poule.

Daarnaast was er dit jaar een enkelpoule geformeerd met beginnende tennissers, dit was een gemengde poule waar mannen en vrouwen tegen elkaar streden.

Buffet

Beide weken is er gespeeld bij bijzonder mooi weer. Op vrijdagavond vonden de finales plaats terwijl er voor de toeschouwers en de spelers een pizzabuffet van hoofdsponsor Domino’s geregeld was. Het werd een gezellige en sportieve avond met mooie en spannende finales.

De avond eindigde helaas met een partij die gestaakt moest worden wegens invallende duisternis. Bij een setstand van 6-5 en 40-40 in de derde set ging het licht, letterlijk, uit.

Deze partij zal op een ander tijdstip worden uitgespeeld. Wellicht zal dit zijn tijdens de Clubkampioenschapen Mix die plaatsvinden van zaterdag 14 juli tot vrijdag 20 juli, de voorbereidingen hiervoor alweer zijn in volle gang.

Winnaars

Als winnaars kwamen uit de bus: Heren enkel A: Jeroen Stallmann, Heren enkel B: Richard Dijkstra; Heren enkel C: Edwin Doop; Heren dubbel B: Mark de Lange & Rick Klunder; Dames enkel: Ellen Akkerman; Dames dubbel A: Wanda Hogenkamp & Eva van Maurik; Dames dubbel B: Diana van Houten & Ypie Sierdsma; Gemengd Enkel: Jan Wicherson

Heren dubbel A: Daan Haspels/Marvin Haspels vs Jeroen Stallmann/Wouter de Jong onbeslist.