FOTO'S | Night of the Koemarkt nieuwe stijl valt in de smaak

HEERENVEEN - De eerste editie van de Night of the Koemarkt nieuwe stijl viel zaterdagavond zicht- en hoorbaar in de smaak bij het ook nu weer massaal aanwezige publiek.

Het podium stond dit jaar voor het eerst aan de overkant van de K.R. Poststraat. Door het podium meer naar achteren wilde organisatie meer ruimte voor bezoekers creëren uit het oogpunt van veiligheid. Het leidde ook tot meer dansruimte voor de bezoekers. Daarnaast was het VIP-dek verplaatst. Dat stond nu haaks op het gemeentehuis in plaats van achteraan het feestterrein.

Kleintje Koemarkt

Het evenement startte vrijdag met Kleintje Koemarkt. Vanaf 22.00 uur traden die avond The Originals op. Op zaterdag was er vervolgens vanaf 12.00 uur een uitgebreid programma met diverse activiteiten voor jong en oud. Het avondprogramma startte om 19.30 uur met de coverband Plaatstaal in het voorprogramma.

Promsconcert

Het Promsconcert begon vervolgens onder heerlijke zomeravondomstandigheden om 20.30 uur, met artiesten zoals: Maan, Tommie Christiaan, Hugh Kanza, The ReVue Boney M show, John Vooijs, Cindy Oudshoorn en DJ de Rooie Jager.

(Foto’s Max van Gelder)