Trainersstaf KV Heerenveen aangevuld

HEERENVEEN - Ralph de Vries, Gerben Eppenga en Remy van der Honing zijn aangesteld als trainersstaf van Korfbalvereniging Heerenveen voor het seizoen 2018-2019.

De trainersstaf voor het seizoen 2018-2019 van KV Heerenveen is rond. Eerder was al hoofdtrainer Ralph de Vries aangesteld, nu is het technisch hart compleet met Gerben Eppenga en Remy van der Honing.  De uit Sneek afkomstige Eppenga (51) heeft een rijk verleden bij Blauw-Wit (samen met De Driehoek gefuseerd tot KV HEerenveen), waar onder andere jarenlang in het eerste team speelde en actief was als trainer van de junioren en de slectie. Ook Van der Honing (36) was een vaste kracht van het eerste team, maar nam een paar jaar geleden afscheid in verband met blessures. Daarna bleef hij actief binnen de vereniging als (jeugd)trainer.

De staf wordt op medisch vlak ondersteund door Clemens Herbrink, die eerder verbonden was aan de selectie en jarenlange medische ervaring bij Defensie heeft. De junioren van KV Heerenveen staan komend seizoen onder leiding van Feitze van der Hoek en Jelmer Boersma.