Kampioenschap voor VV Heerenveen MO13-2

HEERENVEEN - De voetbalsters van MO13-2 van VV Heerenveen zijn kampioen geworden.

Hieronder een door VV Heerenveen zelf aangeleverd verslag.

In de uitwedstrijd tegen Irnsum pakte MO13-2 het kampioenschap van de najaarscompetitie in de 2e klasse 08 behaald. Met nog twee wedstrijden te gaan was de voorsprong op de andere ploegen zo groot dat ze niet meer in te halen waren.

Het kampioenschap werd uiteraard gevierd. Op zaterdag 26 mei 2018 speelden de meiden onder grote publieke belangstelling op Sportpark Skoatterwâld tegen de meiden van Gorredijk MO13-1.

In deze wedstrijd lieten de meiden wederom zien hoe goed ze kunnen voetballen. Met geweldige inzet, goed samenspel en vooral veel plezier wisten de meiden te winnen met 6-0. Hierna barstte het feest los.

Luid applaus

De meiden gingen onder luid applaus op de foto met een mooie rode roos en natuurlijk de kampioenssjaal.

In de kantine ging het feest nog even door. Een grote taart met daarop een prachtige teamfoto werd opgegeten, met daar achteraan de felbegeerde kampioenspatat.

Voor de winter kampioen als MO11-1 en nu kampioen met de MO13-2.

Trainer/coaches Ytzen Stoelwinder en Oeds Draaisma en natuurlijk de meiden van de MO13-2, van harte gefeliciteerd met het kampioenschap namens alle ouders en andere trouwe supporters.

Foto

Op de foto achterste rij v.l.n.r: Ytzen Stoelwinder en Oeds Draaisma

Middelste rij v.l.n.r: Wendy Drent, Nynke Flapper, Lotte Stoelwinder, Anna van den Berg, Christel Flapper, Fardou Draaisma en Muriël Kroeze.

Voorste rij v.l.n.r: Jazznaya Varela, Demi Jonker, Tess Bleeker en Anouk Truin.