Streetball Masters Tour Heerenveen staat voor de deur

Heerenveen - De Abe Lenstraboulevard in Heerenveen staat op 30 juni volledig in het teken van de Streetball Masters Tour.

Dit is de basketball tour van de Nederlandse Basketball Bond in samenwerking met Basketballvereniging Dyna ‘75. Deze dag wordt de 9de voorronde van Streetball Masters Tour gehouden.

Basketballvereniging Dyna’75 werkt bij de organisatie nauw samen met o.a. de Nederlandse Basketball Bond, Sportstad Heerenveen, diverse sponsoren en een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Dit jaar organiseert Streetball Masters Heerenveen ook weer 3x3 toernooi voor de U11. Kinderen onder de 11 jaar kunnen ’s ochtends meedoen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het Jeugdfonds Sport. De prijsuitreiking van de U11 categorie zal gedaan worden door Herma van Keulen van het Jeugdfonds Sport samen met Tony Demelinne van de Unis Flyers, de captain van de ijshockeymannen van Heerenveen die tevens de ambassadeur van het Jeugdfonds is.

Bij Streetball Masters Heerenveen kunnen deelnemers tickets verdienen voor het landelijke finaleweekend in juli van dit jaar, waar in verschillende categorieën gestreden zal worden om de felbegeerde titel ‘Nederlands Kampioen 3x3 basketball.

Streetball Masters Heerenveen begint om 10.00 uur op Abe Lenstraboulevard bij Sportstad. Naast het 3-tegen-3 toernooi en de diverse contests kunnen deelnemers en publiek ook genieten van een driepunts contest, een dunckcontest en een shooting challange. Kijk voor meer informatie op www.streetballmasters.nl.