Maar liefst 200 deelnemers Trekkertrek De Knipe

De Knipe - Zaterdag waren er Trekkertrek wedstrijden in De Knipe. Er hadden zich meer dan 200 deelnemers inschreven voor dit evenement.

Dit is een recordaantal voor De Knipe. De deelnemers kwamen uit in verschillende klassen: Standaard, Hobbysport, Sportklasse, Supersport, Oldstocks en een Demoklasse. Ook waren  er weer 3 trucks die meetrokken.

Nieuw dit jaar was kijkdag van Troostwijk Veilingen. Er stonden twintig trekkers, kranen en shovels waar geïnteresseerden op konden bieden.

De organisatie had natuurlijk ook weer gedacht aan liefhebbers van oude trekkers en de jeugd. De Old Timer Club De Knipe maakte een toertocht door de omgeving en stalde daarna z'n trekkers uit op het terrein. Voor de jeugd was er de skeltertrek, een springkussen en een reuzenzandbank. 

De organisatie nam zaterdag afscheid van Wim Brinkhof, eigenaar van sleepwagen Simply the best. Brinkhof was één van de pioniers van de trekkertrek in Nederland. Wim is al 30 jaar eigenaar van sleepwagen Simply the best. In september is zijn laatste trekkertrek en neem Wim afscheid van de trekkertreksport.

©Foto Flitsnieuws.nl