Bibliotheek Heerenveen houdt grote boekverkoop

Heerenveen - Op zaterdag 26 mei houdt de bibliotheek in Heerenveen van 10.00 tot 14.00 uur een grote verkoop van boeken en andere materialen.

Deze zal bij mooi weer buiten plaatsvinden, vóór de bieb aan het Burgemeester Kuperusplein 48. Bij minder mooi weer is de verkoop binnen. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Op zoek naar die ene titel? Wie weet wordt die binnenkort gevonden. Onder meer thrillers en andere romans, informatieve boeken, grootletterboeken, stripboeken, jeugdboeken, dvd's en tijdschriften staan klaar om van eigenaar te wisselen. Alles is zeer aantrekkelijk geprijsd. Bij afname van tien boeken betaalt men 4 euro. Een mooie gelegenheid om alvast een voorraadje in te slaan voor de zomervakantie.

De bibliotheek van Heerenveen ververst iedere week haar collectie, zodat er bij elk bezoek nieuwe titels kunnen worden verwacht. Dat betekent ook dat de bieb af en toe afscheid moet nemen van oude materialen. Verouderde en minder gangbare titels gaan in de verkoop. Dé kans om goedkoop een boek op de kop te tikken.

Normaal gesproken verkoopt de bibliotheek haar afgeschreven boeken en andere materialen tijdens de openingsuren op de eerste verdieping.