Voorleesgroep Humanitas Heerenveen organiseert kindermiddag

Heerenveen - Voor het vierde jaar op rij heeft de Voorleesgroep van Humanitas Heerenveen weer een kindermiddag georganiseerd.

Deze week kwamen er in wijkcentrum de Kempenaer  22 kinderen met ouders en vrijwilligers uit de Voorleesgroep bijeen voor een paar uurtjes gezelligheid en creativiteit.

Na een  interactief muziekoptreden, verzorgd door Sake Hijlkema en Wytze van der Meer (www.degangvansake.nl), konden de ouders en vrijwilligers nog even genieten van thee en koffie terwijl de kinderen een kleurplaat maakten.

Dankzij de gastvrijheid van het wijkcentrum, de inzet van de muzikanten en de enthousiaste deelname van kinderen en volwassenen, was het een  geslaagde middag.  En ook deze keer maakte Simone Melchers van Sentir loopbaanbegeleiding dit samenkomen mogelijk.

Door de vrijwilligers van de Humanitas Voorleesgroep wordt voorgelezen aan kinderen die bijvoorbeeld nog moeite hebben met het Nederlands. Op deze manier kunnen kinderen, samen met de vrijwilligers en ouders, op een leuke en interactieve manier de taal leren. 

Kijk ook op de website: www.humanitas.nl/afdeling/heerenveen