BoekStart-inloopochtend over jarig zijn

Heerenveen - Op vrijdag 4 mei is er weer een BoekStart-inloopochtend in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen.

Thema is ditmaal: jarig zijn. Rondom dit onderwerp komen verschillende boekjes aan de orde en er wordt voorgelezen uit 'Beestje, kom je op mijn feestje?' van Marjet Huiberts. (Groot)ouders met baby's en peuters zijn van harte welkom van 10.00 tot 11.00 uur. De toegang is gratis.

Tijdens BoekStart-inloopochtenden kan men vragen stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen, kennismaken met verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor de baby of peuter, ervaringen uitwisselen met andere (groot)ouders en wordt er voorgelezen. Dit alles onder het genot van een kopje koffie. Aanmelden is niet nodig, dus loop gerust binnen.

BoekStart is een programma dat het lezen met heel jonge kinderen bevordert. Met de baby of peuter op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van het kind, zo blijkt uit onderzoek.