Prima halve finale NK voor de heren van WIK FTC

Heerenveen - Dit weekend (21 en 22 april) mochten de heren van WIK FTC naar Kampen voor de halve finale NK en toestel finale plaatsing NK. Spannende dagen met mooie resultaten.

Bink Kapma en Justin van Aalsum (3de divisie pupil) hebben de afgelopen weken keihard gewerkt en dat was te zien. Het was hard werken om een plaats te halen bij de eerste 12. Het is Justin gelukt met een punten totaal van 104.250. Helaas Bink niet, maar wel een mooi punten totaal van 99.517. Daarbij hebben ze allebei toestel finales. Justin brug en rek, Bink op voltige. 

Jarl Zweers en Hendrik Wiedijk (3de divisie jeugd): Jarl een mooie 5de plaats en stabiele wedstrijd met 64.150 punten, Hendrik liet ook een mooie wedstrijd zien met vooral het toestel rek als uitblinker. Totaal score voor Hendrik 59.900 punten.

Joep Kapma (3de divisie junior) behaalde een zilveren medaille en 66.200 punten! .

Jorin Bouma (2de divisie senior) mocht na een mooie zeskamp plaats nemen op de hoogste trede van het podium met 66.50 punten. Jelmer Kramer en Klaas-Pieter Bijleveld konden helaas door blessures niet aanwezig zijn.

Stefan (1ste divisie instap) had wat pech momentjes op de toestellen. Helaas, maar voor een eerste NK seizoen een prima begin.

Kevin Kootstra en Sjouke Boersma (1ste divisie senior) Kevin (met 71.800 punten) kon een zilveren medaille in ontvangst nemen, met maar 1/10 punten verschil van een gouden medaille. Sjouke had 67.250 punten bij elkaar geturnd, met een mooie score op sprong van 13.050 punten. Een prima 7de plaats overall. Juan Scheper kon helaas niet meedoen i.v.m. blessure.