Sterk deelnemersveld op Fries kampioenschap Acro voor E-instap niveau

Heerenveen - Afgelopen zaterdag l werden de Friese kampioenschappen Acro van de categorie E-instap gehouden. Adonis Sportacrobatiek Drachten mocht deelnemen met maar liefst 5 teams, welke zich geplaatst hadden voor het FK.

Als allereerste mochten Esrah Ifrassen en Annique Veenstra hun extra goed geoefende demo laten zien aan de jury. De dames hebben ontzettend goed hun kunnen laten zien. In een deelnemersveld van 14 teams wist het duo, met slechts een paar tiende verwijdert van de podiumplaatsen, de 6e plaats te behalen. In dezelfde categorie hebben Kim van der Weg en Alessa Dekker hun geheel vernieuwde demo laten zien aan de jury. Stralend verlieten zij de mat en werden uiteindelijk 10e.

Bij de trio’s was een deelnemersveld van 15 teams. Noa Otten, Esmeé de Wind en Zanna de Jonge werden met hun demo 9e en clubgenootjes Saffira Nicolai, Eliza Bergsma en Myrthe van der Veen werden 15e dezelfde categorie. Bij beide trio’s spatte het plezier er vanaf!

Als sluitstuk van de dag mocht mixpaar Kaj Lucca Gerbrandy en Else van Manen hun oefening laten zien. Aangezien zij als enige mixpaar aanwezig waren betekende dat automatisch een mooie gouden medaille voor het paar. Het publiek genoot zichtbaar van hun optreden.