Willeke Alberti treedt op in woonzorgcentrum Mariënbosch

Heerenveen - Ter ere van het 70-jarig bestaan van woonzorgcentrum Mariënbosch in Heerenveen trakteert de Stichting Vrienden van Mariënbosch de bewoners op 20 april a.s. op een optreden van Willeke Alberti.

“Hoe kunnen we de bewoners van Mariënbosch eens extra verrassen?” Die vraag stelde de vriendenstichting zichzelf naar aanleiding van de 70e verjaardag van het woonzorgcentrum.

Al snel kwam het idee naar voren om de bewoners een muzikaal cadeau te schenken, zo vertelt secretaris Wim Dijkstra namens hen. “We zijn ervan overtuigd dat de bewoners een prachtige middag gaan beleven en genieten van de herkenbare muziek.”

Het is zeker niet de eerste keer dat de vriendenstichting de handen uit de mouwen steekt om iets extra’s voor de bewoners te realiseren. Al sinds de oprichting zetten de Vrienden zich actief in voor het welzijn van de bewoners.

Zo hebben ze in het verleden al eens fitnessapparatuur en tuinmeubilair geschonken aan het woonzorgcentrum en kreeg de kerkzaal een prachtig kunstwerk cadeau. “We zijn daarnaast nauw betrokken bij de activiteiten binnen Mariënbosch”, aldus Wim Dijkstra die dankbaar is dat de vriendenstichting op deze manier een steentje kan bijdragen aan het welzijn van de bewoners.

Hij kijkt dan ook al erg uit naar het naderende optreden van Willeke Alberti. “Dat dit een prachtige middag gaat worden voor de bewoners van Mariënbosch behoeft geen twijfel!”