Publiek IJstijd meegenomen in droomwereld

HEERENVEEN - - De ijshockeybaan van Thalf was zondag omgebouwd tot een theater waar de kleurrijke voorstelling "IJstijd" werd gespeeld. Het ijstheaterstuk is een productie van Kunstschaatsclub Thialf in samenwerking met Madelène van Beuzekom en Evert Haagsma. Het kleurrijke vermaak werd uitgevoerd door honderd enthousiaste schaatsende én niet schaatsende deelnemers, zoals acteurs, muzikanten en acrobaten.

- De ijshockeybaan van Thalf was zondag omgebouwd tot een theater waar de kleurrijke voorstelling "IJstijd" werd gespeeld. Het ijstheaterstuk is een productie van Kunstschaatsclub Thialf in samenwerking met Madelène van Beuzekom en Evert Haagsma. Het kleurrijke vermaak werd uitgevoerd door honderd enthousiaste schaatsende én niet schaatsende deelnemers, zoals acteurs, muzikanten en acrobaten.
De voorstelling "IJstijd" vertelde het verhaal van de ijsmeester van Thialf die zijn herinneringen deelt met het publiek. Hij belande daarbij in een bijzondere droomwereld vol fantasie. Aansluitend was er een ‘DJ on Ice!’ voor bezoekers die zelf nog even de schaatsen onder wilden binden.