Survivalcursus ter voorbereiding op survivalrun De Knipe

De Knipe - Dit jaar wordt de 5 km run van survivalrun De Knipe behoorlijk zwaarder (geldt niet voor ouder-kind) en is ongetraind en zonder beheersing van de juiste technieken moeilijk te volbrengen. Daarom biedt de organisatie een survivalcursus aan.

Deze cursus, die in samenwerking met Survivalrun Vereniging Pauwenburg wordt georganiseeert, telt acht lessen en start in april. 

Tijdens de cursus leren cursisten de basistechnieken van survival. Ze leren touwklimmen door middel van de voetklem, de apenhang en vele andere technieken en handigheidjes. 

De cursus vindt plaats op de survivalbaan bij sportpark De Jister in De Knipe en is voor iedereen vanaf 8 jaar. De trainingen worden gegeven op vrijdagavond tussen 18.00 uur en 19.30 uur. Het tijdstip wordt aan de hand van het aantal deelnemers definitief vastgesteld. 

Kosten deelname: ouder-kind €28,- per persoon en senioren 16 jaar en ouder €40,- per persoon. Opgeven kan via het inschrijfformulier dat te downloaden is op www.svokc.nl. Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst waarbij geldt: vol=vol.