Banenmarkten Talant levert 45 mensen nieuwe baan op

Heerenveen - De banenmarkten die Talant in de Week van Zorg en Welzijn hield, levert 45 mensen een nieuwe baan op

. Dat aantal wordt mogelijk hoger: er zijn daarnaast nog tientallen gesprekken ingepland. Talant zoekt doorlopend begeleiders voor vakantiewerk, weekendwerk, een bijbaan en voor vaste bezettingen.

Het wervingsseizoen bij Talant is goed van start gegaan. Verspreid door heel Friesland werden maar liefst vijf banenmarkten georganiseerd bij Talant. Niet alleen werkzoekenden waren welkom, maar iedereen die eens binnen wilde komen kijken op locatie. Mensen met een zorgopleiding konden ter plekke solliciteren. Annette Penninga, hoofd flexpool: “We zijn heel blij met de grote opkomst, in het bijzonder met de nieuwe collega’s. We gaan zorgen dat ze het hier naar hun zin hebben!”

Talant heeft de smaak te pakken, op 8 en 17 mei worden er nog vier banenmarkten gehouden, voor mensen met een afgeronde zorgopleiding (niveau 3 of hoger). Deze worden centraal gehouden in Drachten, Leeuwarden, Dokkum en Heerenveen. Enthousiaste medewerkers geven uit eerste hand informatie over werken bij Talant, de doorgroeimogelijkheden, de verschillende doelgroepen waar Talant mee werkt en de verschillende soorten locaties. Cliënten zorgen voor een hapje en een drankje. Het doel van Talant is om deze editie van de banenmarkten nóg meer mensen aan een baan te helpen.

Meer informatie over de banenmarkten is te vinden via www.talant.nl/banenmarkten