Epke Zonderland opent eerste Breakfast Club

Na een succesvolle start van de Ronald McDonald Business Breakfast Clubs Drachten en Leeuwarden, is er nu ook een Ronald McDonald Business Breakfast Club Heerenveen (BBC Heerenveen).

Op 3 april 2018 is de eerste ontbijtbijeenkomst bij Grandcafé ’t Gerecht in Heerenveen. Dit nieuwe event wordt geopend door ambassadeur Epke Zonderland. De Business Breakfast Club Heerenveen ondersteunt het Ronald McDonald huis in Leeuwarden en de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag.

BBC Heerenveen is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor bedrijven en instellingen in Heerenveen e.o. Behalve een lekker ontbijt en een stuk gezelligheid op de vroege ochtend, bieden de ontbijtbijeenkomsten de ideale mogelijkheid om op een laagdrempelige manier (zakelijke) contacten te leggen. De ontbijt-bijeenkomsten vinden tien keer per jaar plaats, elke keer op de eerste dinsdag van de maand (m.u.v. juli en augustus). De leden ontmoeten elkaar op locatie bij één van de deelnemers of in een horecagelegenheid in de regio.

Elke ontbijtbijeenkomst wordt gesponsord door één van de leden. Tegenover deze sponsoring staat dat dit lid ook een korte pitch over zijn of haar bedrijf mag houden. De aanvangstijd van de bijeenkomst is om 08.00 uur en om 09.00 uur gaat iedereen zijn of haar werkdag in.

Het lidmaatschap kost € 250 ex Btw per jaar. Dit bedrag komt volledig ten goede aan de Stichting Ronald McDonald Huis Friesland. 

Voor meer informatie over BBC Heerenveen en het aanmelden voor het ontbijt op 3 april a.s. zie: www.bbcheerenveen.nl