Gift Commerciele Club voor De Skulp

Heerenveen - Afgelopen vrijdag kreeg De Skulp bezoek van Bernier Hoekstra van Commerciële Club Zuid-Friesland.

Hij vertelde de gasten  dat de Commerciële Club in 2017 50 jaar bestond en in het kader daarvan diverse evenementen organiseerde. Aan sprekers werd gevraagd een deel van hun vergoeding te doneren aan een goed doel. 


Bernier kwam via via in contact met De Skulp. Hij vertelde deze ochtend zijn eigen ervaring met kanker binnen zijn gezin en de impact daarvan. In zo'n situatie kan contact met andere mensen die geraakt worden door kanker heel ondersteunend zijn. Vandaar dat de Commerciële Club De Skulp als goed doel bestemde. 


Berniers verhaal leidde tot een mooi gesprek met de gasten van De Skulp. Er was herkenning over en weer en ervaringen werden uitgewisseld. Ook de betekenis van De Skulp voor de aanwezigen kwam ter sprake: een luisterend oor, vanzelfsprekend begrip, ontspannende activiteiten en onderlinge ondersteuning is wat mensen bij De Skulp ervaren. 


Voorzitter Irona Groeneveld nam uit naam van De Skulp de cheque in ontvangst en verzekerde Bernier dat het geld - € 600 - besteed gaat worden aan activiteiten voor mensen die geraakt worden door kanker.