Groot Mannenkoor Noord-Nederland zoekt zangers

HEERENVEEN -  Het Groot Mannenkoor Noord-Nederland start op zaterdag 17 maart met een nieuw project dat bestaat uit drie repetities en vijf concerten.

Heel bijzonder is een optreden in Het Concertgebouw in Amsterdam op maandag 21 mei tezamen met het beroemde Jostibandorkest. Martin Mans is de drijvende kracht achter dit projectkoor. Hij stelt de muziek samen en dirigeert. Zangers uit de noordelijke provincies zijn welkom. Zangervaring is een voordeel maar geen ‘must’. Voor zangers die meer willen zingen of bijvoorbeeld onregelmatig werk hebben is een projectkoor een uitstekende gelegenheid. De thuisbasis is Heerenveen maar deelnemers uit het hele land zijn welkom. De muziek voor het nieuwe project bestaat uit vijftien werken met onder andere: ‘Majesty van Hayford, Houd mijn vast, Boven de sterren, Guide me, Veni Jesu en Conquest of Paradise’. Bijzonderheden: Locatie: Goede Herderkerk, Oude Veenscheiding 15 in Heerenveen. Repetitiedata: zaterdag 17 maart, zaterdag 31 maart, zaterdag 21 april Aanvang 10.00 uur. Inloop vanaf 09.30 uur. Concerten:
  • Zaterdag 21 april, 12.30 uur Goede Herderkerk in Heerenveen
  • Zaterdag 19 mei, 20.00 uur Jozefkerk in Assen
  • Maandag 21 mei 19.00 uur Het Concertgebouw in Amsterdam
  • Zaterdag 26 mei, 20.00 uur De Oase in Drachten
  • Zaterdag 16 juni 15.30 uur De Burghtkerk in Den Burg – Texel
Kaarten voor deze concerten zijn de reserveren of online te bestellen op www.martinmans.nl. Telefonisch reserveren kan op t. 06-25391903. Kaarten voor Het Concertgebouw zijn op www.concertgebouw.nl  te verkrijgen.