Rapper Brace op de bühne in het Posthuis Theater

HEERENVEEN -  Rapper Brace (Eddy Brace Rashid MacDonald) staat voor zijn nieuwste muzikale tour ‘Les geleerd’ op donderdag 15 februari om 20:15 uur op het podium in het Posthuis Theater te Heerenveen. Brace zingt en vertelt over liefde, leven en leed voor en tijdens zijn carrière.

Brace groeide op in het Amsterdamse Betondorp en stond hier bekend als een moeilijke jongen die de nodige fouten maakte. Toen hij op zijn 16e zijn eerste hit scoorde was het hek van de dam, Brace drong door tot de hitlijsten.

Meerdere hits volgden en zijn naam werd meer dan eens genoemd in de top tien. Wat zijn doorbraak had moeten zijn, werd bijna zijn ondergang.

Omringd door foute vrienden vergooide Brace zijn carrière en bleef meet torenhoge schulden achter. Zijn dieptepunt? Brace moest de bak in. Bijna vijftien jaar na zijn eerste doorbraak weet Brace wat hij wil en dankzij zijn deelname aan The Voice of Holland weten wij dat nu ook:  het Nederlandstalige lied vertolken op zijn eigen manier.

In het programma ‘Les geleerd’ vertelt hij zijn verhaal aan het publiek in Heerenveen. Een verhaal met liedjes over zijn problematische jeugd en over de sterke band met zijn, inmiddels geëmigreerde, moeder.

Kaarten zijn 24/7 verkrijgbaar via de website www.posthuistheater.nl