Eerste paal nieuwe hal Van der Werff Logistics de grond in

HEERENVEEN - Op 5 februari hebben Ritske Pieter Tulner en Doeke van der Werff, zonen van de directeuren Arjen Tulner en Theo van der Werff de 1e paal geslagen voor de realisatie van een hoogwaardige nieuwbouw hal van 2.500 m2 in Heerenveen.

,,Door voortdurende groei zijn we deze uitbreiding hard nodig om te voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers,'' aldus de directie. De oplevering zal rond de bouwvak zijn.

Van der Werff Logistics is in 1916 ontstaan en uitgegroeid tot een professionele logistieke dienstverlener die actief is in het transporteren, warehousing en distribueren van goederen en lading in voornamelijk de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

Het wagenpark bestaat uit 175 eenheden waaronder volumecombi’s, megatrailers, tautliners, open trailers, uitschuiftrailers, eurodiepladers en trucks met kranen.

De organisatie wordt aangestuurd vanuit de  hoofdvestiging in Heerenveen en nevenvestiging in Elshout, daarnaast beschikt men  over verschillende standplaatsen verspreid over heel Nederland.