Wintercircus Arlette Hanson met familievoorstelling in Heerenveen

HEERENVEEN -  ‘Fraaie Fratsen’, zo heet de nieuwe circusvoorstelling voor de hele familie van het Wintercircus Arlette Hanson.

Het Wintercircus geeft vrijdag 12 januari twee voorstellingen in het Posthuis Theater in Heerenveen. De middagvoorstelling is een besloten voorstelling voor de cliënten van Talant, en de avondvoorstelling (19:15 uur) is openbaar voor het Hooggeëerde Publiek (vanaf 4 jaar) uit de regio.

Het jaarlijkse circusspektakel van Arlette Hanson, die zelf in Heerenveen woont, is al 39 jaar het grootste rondreizende theatercircus in Nederland en ontving in die tijd ruim een miljoen toeschouwers. De nieuwe circusvoorstelling ‘Fraaie Fratsen’ zit weer vol adembenemende acrobatiek, razendsnelle jongleurs, livemuziek en heel veel humor. De acts staan niet op zichzelf, maar worden aan elkaar geregen in een show vol fenomenaal ensemblewerk.

De vrolijke en kleurrijke voorstellingen van Wintercircus Arlette Hanson zitten vol internationale topartiesten en benaderen steeds meer de vermaarde voorstellingen van Cirque du Soleil en Cirque Eloize. Het publiek kijkt naar een pretpark vol internationale attracties. De circuskunstenaars nemen het publiek mee in een achtbaan van emoties. “Je huivert, je lacht, je raakt ontroerd. Vergeet alles wat je over circus denkt te weten, dit is circustheater van nu, modern, eigentijds én vrolijk,” zo kondigt Arlette Hanson haar voorstelling aan. De show duurt twee keer een uur, met een pauze ertussen.