Itensify b.v. Ondernemer van het Jaar Weststellingwerf

WOLVEGA -   De onderneming Itensify b.v. van Inne IJntema is woensdagavond in Van der Valk Hotel in Wolvega gekozen tot Ondernemer van het Jaar Weststellingwerf 2017.

Alle  genomineerden ontvingen van de jury lovende woorden. De prijs werd uitgereikt door topkok Jan Smink, ondernemer van het jaar 2016.

In een snel veranderende wereld staan ondernemers voor de uitdagende taak hier voortdurend op in te spelen. De jury, bestaande uit Siem Jansen (directeur NOM), Sippy Tigchelaar (Communicatie en Media), Jan Smink - Top-kok (winnaar 2016) en Bouwe de Boer (Culturele Hoofdstad), keek in de beoordeling daarom naar aspecten als creativiteit, samenwerking en innovativiteit.

De avond werd gepresenteerd door Gerard van der Veer. Na het bekendmaken van de winnaar was er, onder het genot van een hapje en drankje, gelegenheid om na te praten en te netwerken. The Swinging Dutchman luisterde de avond op met een akoestisch optreden. De commissie Ondernemer van het Jaar Verkiezing Weststellingwerf bestaat uit: Redginald Jonker, Durk de Boer en Heidi Wolters.