VIDEO: Danny Diego neemt nieuwe videoclip op in Heerenveen

HEERENVEEN - De videoclip van de zesde single van zanger Danny Diego (34)  is helemaal in Heerenveen opgenomen. 

Hij is één van de meest gefotografeerde mannen in Nederland, is te zien in commercials en op tv, maar heeft zijn hart vooral verloren aan het zingen. “Muziek maakt mij gelukkig”, zegt hij. Danny Diego gaat 2018 alvast swingend in met zijn 6e single “Zo komen dromen uit”.  De titel zegt al genoeg over hoe hij terug kijkt op zijn eigen persoonlijke leven.

Danny Diego komt oorspronkelijk uit Heerenveen en was als kind al volop met muziek bezig. Hij zong in een kinderkoor en speelde als tiener in diverse schoolmusicals. Maar door zijn ‘looks’ werd hij steeds vaker gevraagd voor modeshoots en commercials en het zingen raakte zo op de achtergrond.

,,Maar mijn oude liefde voor muziek laaide op toen ik in de kroeg een keer de microfoon pakte en een jazz nummer zong,'' vertet Danny. ,,Meteen waren mijn vrienden enthousiast en pikte ik de draad weer op, ging naar een zangopleiding en nam mijn eerste nummers op.”

Nu drie jaar later is Danny Diego niet alleen een bekend gezicht in Nederland maar begint ook Vlaanderen hem mondjesmaat te ontdekken.

Bekijk hier de videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=ebTFt23hXpQ