HeVoC dames opgelucht

HEERENVEEN -    Na weken van tegenslagen hebben de HeVoC dames weer eens winst geboekt. In eigen huis werd VVH, welke de laatste twee ook hadden verloren, met 3-1 verslagen.

Ondanks winst was ploeg niet geheel tevreden. Wel met winst maar niet met manier waarop set drie werd verloren.
Passie en belevening wenste coach de Haan. Winst was ook noodzakelijk om aansluiting met linkerrij te behouden. Een magere winst of klein verlies zou betekenen dat men halverwege competitie al in niemandsland terecht zou komen.
Door onder meer sterke serve werden set één en twee binnen gehaald. Weinig reden tot paniek  zou je zeggen, en toch gebeurde dat. Na een wissel om extra aanvallers te behouden aan net ging het compleet verkeerd. Passend en verdedigend werden er fouten gemaakt welke het er toe maakte dat VVH in de set kwam.
En uiteindelijk de set pakte. In set vier pakte men draad van eerste twee weer op. Hetgeen resulteerde in feit dat VVH maar net de tien punten grens haalde.
Drie een winst en vier punten bijschrijven. Aansluiting behouden en vertrouwen op gedaan. Komende zaterdag laatste wedstrijd van eerste helft competitie tegen Leevoc. Zaak is dan om lijn verder voort zetten en jaar 2017 af te sluiten met een positieve balans qua wedstrijd resultaat. Maar zeker met om vertrouwen 2018 te starten.