Terra en Comprix organiseren publiekscollege ‘Het unieke kind’

WOLVEGA -    Op dinsdagavond 12 december organiseren Terra Wolvega en Stichting Comprix voor de eerste maal een gezamenlijk publiekscollege.

Dit college is voor ouders, leerkrachten en ook voor overige belangstellenden. Iedereen is welkom! Thema van de avond is ‘Het unieke kind’ met als gastspreker Peter Mol.

Peter Mol is orthopedagoog en directeur van Gedragondersteuning, Training en Advies. Daarnaast is hij auteur van boeken over gedragsproblemen, professioneel lerarengedrag, schrijft hij columns en is een gewaardeerde spreker op congressen. Peter is een zeer inspirerende man die met humor en gebruik van beelden indruk maakt met zijn verhaal. Hij inspireert het publiek om het kind nog beter te leren kennen en elk kind afzonderlijk echt te zien. Ouders en leerkrachten leren wat van hen nodig is om het unieke in ieder kind te waarderen en te laten groeien en bloeien.

Het unieke in ieder kind speelt bij kinderen van alle leeftijden, in basis- en voortgezet onderwijs. Daarom organiseren Terra Wolvega, school voor vmbo-groen en het Groene Lyceum, en Stichting Comprix, overkoepelende organisatie voor openbaar basisonderwijs in de gemeenten Ooststellingwerf, Opsterland en Weststellingwerf samen dit  college.

Dit publiekscollege wordt gehouden bij Terra Wolvega aan de Paulus Potterstraat 33. Aanvang 20:00 uur, inloop vanaf 19.45 uur.  Na afloop van de presentatie rond 21.00 uur is er gelegenheid na te praten onder het genot  een drankje. De avond is gratis toegankelijk.Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Terra Wolvega via een mail aan t.devries-boezerooij@terra.nl of bij Stichting Comprix via een mail aan bianka.vdberg@comprix.nl.