Verzwakt HeVoC ten onder in Sint Annaparochie

Heerenveen - Als coach zijnde moet je berichtgeving doen in voor en tegenspoed.  Het eerste is een makkie het tweede een stuk lastiger, zeker als je week op week in hoek zit waar de klappen vallen. Afgelopen vrijdag op bezoek bij VoVeSa. Hevoc wilde graag verplaatsen vanwege afwezigheid ( diverse redenen) van vier speelsters. VoVeSa wilde niet mee werken aan verzoek, nu hoeft dat ook niet, maar wees dan eerlijk! UIteindelijk toch met 8 ( waarvan één ook  nog geblesseerd ( was één van de 4 )) heen, niet spelen betekent boete en 5 punten in mindering. Hevoc trachtte er het maximale uit te halen, maar op alle fronten kwamen we tekort. Of dat nu lag aan manier waarop we wedstrijd ingingen of dat het te maken heeft met beruchte hoek en dus vertrouwen is lastig zeggen. Feit is wel dat pas in set drie we enigszins in de buurt van VoVeSa konden blijven, weliswaar met soms kunst en vliegwerk. Tegen einde set waren de Noord Friezen toch weer op tijd bij de les om ook derde set binnen te halen. Ook in set vier was verschil niet groot, we waren zelfs bij  machte om een redelijk grote achterstand nagenoeg goed te maken, maar konden niet door drukken. Een 4-0 verlies waaraan we niet teveel consequenties moeten hangen. Gezien de ongelijke strijd. Vrijdag komt VVH op bezoek, een ploeg die de laatste twee wedstrijden ook geen winst heeft kunnen behalen. Beide ploegen zijn dus aan eerherstel toe. Één van beide zal na afloop daar nog een week op moeten wachten.

Als coach zijnde moet je berichtgeving doen in voor en tegenspoed.  Het eerste is een makkie het tweede een stuk lastiger, zeker als je week op week in hoek zit waar de klappen vallen.
Afgelopen vrijdag op bezoek bij VoVeSa. Hevoc wilde graag verplaatsen vanwege afwezigheid ( diverse redenen) van vier speelsters. VoVeSa wilde niet mee werken aan verzoek, nu hoeft dat ook niet, maar wees dan eerlijk!
UIteindelijk toch met 8 ( waarvan één ook  nog geblesseerd ( was één van de 4 )) heen, niet spelen betekent boete en 5 punten in mindering. Hevoc trachtte er het maximale uit te halen, maar op alle fronten kwamen we tekort. Of dat nu lag aan manier waarop we wedstrijd ingingen of dat het te maken heeft met beruchte hoek en dus vertrouwen is lastig zeggen. Feit is wel dat pas in set drie we enigszins in de buurt van VoVeSa konden blijven, weliswaar met soms kunst en vliegwerk. Tegen einde set waren de Noord Friezen toch weer op tijd bij de les om ook derde set binnen te halen.
Ook in set vier was verschil niet groot, we waren zelfs bij  machte om een redelijk grote achterstand nagenoeg goed te maken, maar konden niet door drukken.
Een 4-0 verlies waaraan we niet teveel consequenties moeten hangen. Gezien de ongelijke strijd. Vrijdag komt VVH op bezoek, een ploeg die de laatste twee wedstrijden ook geen winst heeft kunnen behalen. Beide ploegen zijn dus aan eerherstel toe. Één van beide zal na afloop daar nog een week op moeten wachten.