Gezamenlijk kerstconcert Roon Staal en koor Zang en Vriendschap

JUBBEGA -   Op vrijdag 15 december a.s. geven zanger en pianist Roon Staal en koor Zang en Vriendschap een gezamenlijk kerstconcert in het Kerkje Schurega te Jubbega.

Het wordt een afwisselend programma waarbij zowel Staal als het koor solonummers zingen maar ook een aantal songs samen ten gehore zullen brengen. Staal zal tijdens dit Kerstconcert tevens zijn nieuwe kerstalbum presenteren.

Bekende songs als "Oh Holy Night", "Silent Night", "Mary's Boy Child", "Gloria in Excelsis Deo" maar ook het klassieke "Panis Angelicus" staan o.a. op het repertoire.

In oktober jl. vond de vijfde Oktobertour plaats van Roon Staal en presenteerde de 37-jarige musicus - die af en toe ook in Vladivostok verblijft en daar optreedt - zijn nieuwe album "Promise" met 17 tracks waaronder de titelsong "Promise".

Staal heeft inmiddels 9 albums uitgegeven en heeft een rijk musicalverleden met o.a. een nominatie voor een musicalaward op zijn naam.

Het concert in het Kerkje Schurega te Jubbega begint om 20.00 uur. De zaal is een half uur voor aanvang geopend. Kaarten zijn te bestellen via www.roonstaal.com of via tel.nr. 06-30025992. 

Ook zijn er kaarten verkrijgbaar via Kerkje Schurega: p.jong37@chello.nl of via tel.nr. 06-81146929. Vrienden van het Kerkje Schurega kunnen het concert tegen gereduceerd tarief bijwonen.