Zorgbelang verhuist naar K.R. Poststraat

HEERENVEEN -     Na drie jaren aan de Thialfweg verhuist Zorgbelang Fryslân per 11 december naar de K.R. Poststraat 70-72 in Heerenveen.

Het is slechts een kleine afstand, maar een grote verandering in huisvesting: van een statige kantoorvilla naar een modern kantoorgebouw. Zorgbelang komt daarmee in hetzelfde gebouw waar ook Dokterszorg Friesland gevestigd is. “We zijn bijzonder blij met deze nieuwe buren”, aldus Esther de Vrij, directeur Zorgbelang Fryslân.  Al jaren is er een goede inhoudelijke samenwerking waarbij Dokterszorg de Friese huisartsen ondersteunt en Zorgbelang het patiënten- en cliëntenperspectief vertegenwoordigt.  Voor meer informatie over de verhuizing, kijk op de website: www.zorgbelang-fryslan.nl/zorgbelangverhuist

Zorgbelang Fryslân

Zorgbelang Fryslân zet zich in om de zorg in de provincie  te verbeteren. Dat doen zij voor en samen met Friese zorggebruikers. Hun ervaringen met de Friese zorg staan centraal en vormen de basis voor verbeteringen.

 Dokterszorg Friesland

Dokterszorg Friesland ondersteunt en ontzorgt huisartsen in Friesland, zodat zij onbelemmerd en professioneel hun vak kunnen uitoefenen. Dokterszorg is een brede en veelzijdige dienstverleningsorganisatie voor Friese huisartsen en werkt vanuit de drijfveer ‘hart voor huisartsenzorg’. Samen met huisartsen en (keten)partners ontwikkelt Dokterszorg moderne diensten en producten die huisartsen ondersteunen en ontzorgen. Door te zorgen voor actuele kennis en advies kan de huisarts zijn praktijk toekomstgericht beheren en ontwikkelen.