Herdenkingsdag overleden patiënten in ziekenhuis Tjongerschans

HEERENVEEN -  Op vrijdag 3 november a.s. vindt in ziekenhuis Tjongerschans (Heerenveen) de jaarlijkse herdenkingsdag voor overleden patiënten plaats.

De herdenking is in en bij het stiltecentrum, in de centrale hal van het ziekenhuis. Patiënten, bezoekers, familieleden, medewerkers en vrijwilligers zijn de hele dag van harte welkom van 10.00 tot 17.00 uur. De geestelijk verzorgers zullen de hele dag in en bij het stiltecentrum aanwezig zijn. Alle Friese ziekenhuizen herdenken op deze dag de overledenen.

 Er is gelegenheid om bij het stiltecentrum een kaarsje te branden voor mensen die overleden zijn en die u wilt herdenken. U kunt ook een steen met of zonder een naam en/of datum erop rond een speciale kaars in het stiltecentrum neerleggen. Al deze steentjes vormen samen een symbool van gedachtenis en verbondenheid.

 Herdenkingsbijeenkomst

Aan het begin van de avond is er een speciale herdenkingsbijeenkomst voor nabestaanden van overleden patiënten in Tjongerschans. Deze begint om 19.00 uur in de Abe Lenstrazaal op de eerste verdieping. Wij zullen hier naar woorden van bezinning luisteren, er zal gepaste muziek zijn van harpiste Columba van Geldorp en ook stilte. Na afloop is er gelegenheid een kopje koffie of thee te drinken.

 Meer informatie opvragen en aanmelden voor de herdenkingsbijeenkomst kan via:  geestelijkeverzorging@tjongerschans.nl of  0513 658 738