Batavus en JCI Heerenveen hoofdsponsor Hart voor Heerenveen Meet & Match

HEERENVEEN - Batavus en serviceclub JCI Heerenveen zijn de nieuwe hoofdsponsor van het Hart voor Heerenveen Meet & Match evenement.

Bij het netwerkevenement op 17 oktober in het Posthuis Theater ontmoeten Heerenveense bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar in het kader van maatschappelijk betrokken ondernemen.

Het wordt de vijfde editie van het evenement. De deelnemende bedrijven zetten zich in voor organisaties als: de Voedselbank, Humanitas, Stichting De Skulp -centrum voor leven met kanker, buurthuizen en bijvoorbeeld Stichting Leergeld.

Elk jaar zoekt Hart voor Heerenveen een betrokken organisatie die zich aan Meet & Match wil verbinden. Niet alleen Batavus stond er volgens de organisatie meteen positief tegenover. Ook de juniorkamer JCI Heerenveen wilde zich er rondom haar 10-jarig bestaan aan verbinden. Daarnaast zet die zich in het jubileumjaar ook extra in voor Steunpunt De Barones en de Speelgoedbank. Zo houdt de JCI Heerenveen diverse activiteiten zoals een pubquiz en was er bij het UITfestival een smoothieverkoop.

Uitgangspunt van de Meet & Match is dat bedrijven niet hun financiële middelen hoeven aan te spreken, maar gebruik maken van andere mogelijkheden om iets voor de Heerenveense samenleving te betekenen.

In anderhalf uur tijd brengen medewerkers van Randstad en de Rabobank aanbiedende bedrijven en vragende organisaties met elkaar in contact om zoveel mogelijk partijen te koppelen.

Meer informatie en aanmelden via r.osenga@caleidoscoopheerenveen.nl. Zie www.hartvoorheerenveen.nl.