Groot Heerenveens Dictee weer in aantocht

HEERENVEEN - Het Groot Heerenveens Dictee vindt woensdag 20 september weer plaats. Het wordt voorgelezen door  burgemeester Tjeerd van der Zwan. opgeven kan nog tot en met 13 september.

Locatie: de raadzaal van de gemeente Heerenveen (aanvang 19.30 uur). Deelname is gratis en staat open voor iedereen die in de gemeente Heerenveen woont of werkt. Men kan zowel individueel als in teamverband deelnemen. Teams van vier personen - te denken valt aan teams van ambtenaren, raadsleden, leerlingen, docenten, specialisten van het ziekenhuis, sportclubs, bedrijven, buurten/straten en onder andere instellingen - kunnen deelnemen.
Het Groot Heerenveens Dictee is een gezamenlijk project van de SLAH (Stichting Literaire Activiteiten Heerenveen), Heerenveense Courant en Bibliotheek Heerenveen. Het dictee wordt geschreven door columnist en oud-docent Rob Kerkhoven. Meer informatie staat op de website: http://www.slahheerenveen.nl/het-dictee. Aanmelden kan uitsluitend per mail: dicteeheerenveen@bibliothekenmarenfean.nl.