Heerenveense acrobaten naar halve finale

HEERENVEEN - Afgelopen vrijdag heeft heel Nederland tijdens de laatste voorronde van Hollands Got Talent kunnen zien hoe de Friese theater en acrobatiek groep Theatrobatics zich wist te plaatsen voor de halve finale.

Niets dan lof van de vier bekende juryleden Dan, Chantal, Angela en Gordon: “uniek” “fenomenaal” “deze show kan zo naar Las Vegas.”

Theatrobatics bestaat uit 15 enthousiaste mannen, vrouwen en kinderen in de leeftijd van 10 tot 30 jaar met allemaal een theater en/of acrobatiek achtergrond. De neven Armando en Ruben Haverkamp uit Heerenveen zijn twee van de mannelijke acrobaten die bij dit gezelschap zijn aangesloten. De groep staat onder leiding van Margje van der Lei uit Wijnjewoude. Er wordt twee keer per week hard getraind om alle onderdelen te perfectioneren en nieuwe shows te bedenken.

Inmiddels wordt er keihard gewerkt aan een nieuwe show om vrijdag 2 juni om 20.30 uur de jury opnieuw proberen te verrassen. Met deze nieuwe show tijdens de halve finale hoopt de groep een plek in de finale te bemachtigen die eind juni live uitgezonden zal worden.