Prima prestaties synchroonzwemsters

Heerenveen - HEERENVEEN - Afgelopen zaterdag stond de landelijke wedstrijd  voor de Age I (meisjes van 10 tot 12 jaar) in Lelystad op het programma.

Namens HZ&PC Synchroteam hebben Alissa van Lingen, Floortje van der Velde, Savoy Bottse, Marije Jager en Mare Spagnoletti meegedaan aan deze landelijke uitvoeringenwedstrijd.
Onder leiding van Ellen Waterlander en met assistentie van Maaike Koopsma en Doucette Riemersma hebben de dames een fantastisch resultaat neergezet. Mare kwam als eerste aan de beurt om haar solo te zwemmen. Ze zwom deze vol enthousiasme en behaalde een prachtige 9e plek. Daarna zwommen Alissa en Floortje hun indrukwekkende duet. Met een luid applaus behaalden zij samen een fantastische 8eplek. Als laatste kwamen Savoy, Marije, Floortje, Alissa en Mare gezamenlijk uit in de categorie groepen. De stunts gingen hoog en alle 5 de meiden zwommen geweldig. Al met al was dit optreden goed voor de 11e plek. De wedstrijd in Lelystad was de laatste officiële test voor de Synchrobeat (NJK onder 12 jaar). Alle vijf de dames hebben zich namelijk al geplaatst voor dit evenement in Eindhoven op 10 en 11 juni.