SLAH betrokken bij Oranjwoud Festival

ORANJEWOUD -  De SLAH is betrokken bij de presentatie van Merlijn Kerkhof en Stefan Hertmans  op het Oranjewoud Festival. Ook is er voor Feandichter Edwin de Groot een podium  gerealiseerd om zich te presenteren. 

Merlijn Kerkhof, schrijver, journalist en muziekcriticus voor de Volkskrant, presenteert zijn boek Alles begint bij Bach op zaterdag 3 juni van  20:00-21:00 in de Oranjerie van landgoed Oranjestein.
Stefan Hertmans, Vlaams bestsellerauteur van Oorlog en Terpentijn, zal het nu vooral hebben over zijn laatste werk De bekeerlinge.
Zijn presentatie vindt plaats op Zondag 4 juni van 13.00 - 14.00 uur in de Oranjerie van landgoed Oranjestein.
Interessant om te weten is dat Stefan Hertmans  dit voorjaar ook de E.du Perron prijs is toegekend voor zijn roman De bekeerlinge.
Later op de middag is hij te horen in Shelter met Revue Blanche. Dat literaire concert is gebaseerd op zijn succesvolle roman Oorlog en Terpentijn waar Hertmans in 2014 de AKO Literatuurprijs voor ontving.
Tijdens de presentatie van Merlijn Kerkhof en Stefan Hertmans zal er gelegenheid zijn om de besproken boeken aan te schaffen en zijn beide schrijvers bereid deze te signeren.