Nieuwe tarotcursus in Hoornsterzwaag 

HOORNSTERZWAAG -  Het Friese TarotHuis in Hoornsterzwaag start op 30 mei met een nieuwe cursusmodule: Vaders en moeders in de tarot.

Bij de cursus wordt naar de verschillende elementen van een tarotkaart gekeken: symboliek, kleur, verhalen, edelstenen, runen, tarenzovoorts. Gezamenlijk vormen ze het verhaal van de kaart. Bij deze module worden vier tarotkaarten (van de grote arcana) behandeld.
Opbouw lessen Deze module bestaat uit vier lessen die, om de week op dinsdagavond, in Hoornsterzwaag worden gegeven. De vervolgcursus zelf bestaat uit verschillende modules. Hierdoor is er geen vast startmoment.
De tarot als spiegel Een tarotspel bestaat uit 78 kaarten. De combinatie van kaarten en het legpatroon laten een beeldend verhaal zien. Met de tarot wordt geen toekomst voorspeld. Wel zijn de kaarten erg geschikt om meer inzicht en inspiratie te krijgen. Over het TarotHuis Het Friese TarotHuis opende in 2015 haar deuren. De eigenaren waren zelf al een paar jaar bevangen door het tarotvirus. Ze zagen dat er in Friesland weinig tarotcursussen werden georganiseerd. Hier wilden ze verandering in brengen, en ze besloten zelf cursussen te gaan ontwikkelen en geven. Mensen kunnen bij het TarotHuis terecht voor cursussen, workshops en privé-consulten. Voor meer informatie: www.tarothuis.nl of 06 5084 4831 (ook te bereiken via Whatsapp)