Voetbaltoernooi bij Heerenveense boys

Heerenveen - HEERENVEEN - In verband met zijn opleiding aan het CIOS in Heerenveen heeft Robin van der Glas woensdag een voetbaltoernooi bij voor de D-pupillen van de Heerenveense boys georganiseerd . Hij is hij trainer van een deel van deze pupillen. In totaal waren er zeven teams en ieder team bestond uit 5 of 6 spelers, willekeurig ingedeeld. Na ruim anderhalf uur spelen kon de winnaar bekend gemaakt worden. Iedere deelnemer kreeg een medaille voor deelname. Het team van David Tiekstra, Noah Bakker, Aaron de Vries, Jarno Oost, Stijn van den Borgh en Jesse Stoelwinder waren de winnaars en kregen een gouden medaille en als extra de kampioensschaal.

HEERENVEEN - In verband met zijn opleiding aan het CIOS in Heerenveen heeft Robin van der Glas woensdag een voetbaltoernooi bij voor de D-pupillen van de Heerenveense boys georganiseerd . Hij is hij trainer van een deel van deze pupillen.
In totaal waren er zeven teams en ieder team bestond uit 5 of 6 spelers, willekeurig ingedeeld. Na ruim anderhalf uur spelen kon de winnaar bekend gemaakt worden.
Iedere deelnemer kreeg een medaille voor deelname. Het team van David Tiekstra, Noah Bakker, Aaron de Vries, Jarno Oost, Stijn van den Borgh en Jesse Stoelwinder waren de winnaars en kregen een gouden medaille en als extra de kampioensschaal.
Robin: .,Dankzij de enthousiaste spelers is dit zeker voor herhaling vatbaar en hoop zeker dat ik vaker dit soort evenementen mag organiseren.