Springtijd op zondagmiddag

HEERENVEEN -  – Corner Boy in Springtijd op zondagmiddag 19 maart 2017Het is voorjaar, lente, SPRINGtijd... En dit voorjaar worden de zondagmiddagen in Heerenveen nog leuker. In het Posthuis Theater zijn tien muzikale zondagmiddagen mee te maken, waar je zo naar toe kan. 

  Geen entreegeld, geen reservering, vrije inloop. Met een aanvangstijd van 15:30 uur en een eindtijd die rond 18:00 uur zal liggen, afhankelijk van wat er gebeurt tijdens "SPRINGtijd op ZONDAG".

Tien zondagmiddagen met muzikale bijdragen van tien verschillende solisten, duo's en trio's. Het 1e optreden in deze serie is van de Ierse band Corner Boy op zondag 19 maart 2017. 

De uit Wexford, Ierland afkomstige band Corner Boy (opgericht door de jonge Ierse singer-songwriter Mick D'Arcy) combineert de traditionele instrumenten zoals de banjo, fiddle en mandoline met de hedendaagse muziek.

Corner Boy kreeg in Nederland naamsbekendheid dankzij het tv programma The Dream van Nick en Simon in Ierland. Na de uitzending bestormden de nummers Ghost Town City en Morning Morning de I tunes hitlijsten.