Feestelijke uitvoering Gymnastiek Vereniging Hercules

AKKRUM - Onlangs was de feestelijke uitvoering van Gymnastiek Vereniging Hercules Aldeboarn/Akkrum/Nes in de Utingeradeelhal te Akkrum. Deze tweejaarlijkseuitvoering had als thema: Beroepen en werd uitgevoerd door 200 Hercules leden.

De peuters en de gymgroepen van groep 1 tot en met 6 lieten in de middagvoorstelling fraaie oefeningen zien. ‘s Avonds bij de grote voorstelling kwamen alle turnsters, de Jazzdansers en de gymgroepen vanaf groep 7 voorbij. De 55 streetdancers van de vereniging lieten  hun kunsten in beide voorstellingen zien. Bij de dans zag het publiek de beroepen zoals schooljuf, fitness-docenten en jagers voorbijkomen.

Verpleegsters en schoorsteenvegers werden door verschillende turnselecties uitgebeeld.  Als afsluitende act deden alle 41 turnsters de act: Carwash. Ze sloten gezamenlijk af met een einddans.

  Wie kennis wil maken met de gym-  en danslessen of seniorengym van G.V. Hercules kan langskomen  in Aldeboarn of Akkrum.  De lesuren en -tijden staan op de  site vermeld. www.gv-hercules.com