De Ontmoeting: Geppy Visser

Heerenveen - Waar komen mensen elkaar tegen de komende weken? Vandaag in de rubriek De Ontmoeting Geppy Visser, matchmaker/relatiebemiddelaar en mede-organisator van Love & Cooking.

Wie ben je? “Mijn naam is Geppy Visser-de Jong en ik ben 36 jaar oud. Ik woon in Joure en ben gelukkig getrouwd en moeder van drie zonen (tweeling 3 jaar en zoon 4 jaar). Ik ben werkzaam als matchmaker/relatiebemiddelaar. Mijn bedrijf heet Geppyness en ik ben aangesloten bij het landelijke en succesvolle Mens & Relatie. Mijn missie is om alle singles van Noord Nederland te helpen om gelukkig te worden in de liefde. Sinds vorig jaar ben ik officieel gestart, maar daarvoor koppelde ik ook al mensen in mijn omgeving.”

Love & Cooking staat 13 februari op het programma, wat houdt deze avond in? “Het is een ongedwongen en gezellige avond voor singles waar zij op een makkelijke manier andere singles kunnen ontmoeten. Tijdens deze avond is er een walking dinner waarbij je heerlijk kunt genieten van het Indonesische eten van MammieJammie. Dat alles in de gezelloge entourage van restaurant Het Postkantoor Heerenveen. Op het menu staan een heerlijk welkomstdrankje, lekker Indonesisch eten en veel gezelligheid en ontmoeten van leuke mensen. Ook zullen er leuke verrassingen zijn. De avond begint om 18:30 uur.”

Hoe is het idee voor Love & Cooking ontstaan? “Het Postkantoor Heerenveen, MammieJammie en Geppyness organiseren samen Love & Cooking. We merken dat het voor veel singles lastig is om in het dagelijks leven andere singles te ontmoeten en leuke nieuwe contacten op te doen. Daarom hebben we de handen ineen geslagen en deze avond georganiseerd. We willen heel graag mensen helpen om op een makkelijke en leuke manier andere mensen te ontmoeten.”

Voor wie is Love & Cooking bedoeld? “Iedereen die single is en tussen pakweg 30 en 69 jaar oud is, is welkom. We verwachten zo’n 100 mensen. Hierdoor is het groot genoeg om makkelijk met verschillende mensen in contact te komen waarvan je verwacht dat die bij je kunnen passen. Maar is het nog wel intiem en overzichtelijk. Iedereen is welkom. Al is het natuurlijk wel zo leuk dat het ongeveer 50-50 is. Vrouwen melden zich net wat makkelijker aan dan mannen. Dus, mannen!”

Kunnen singles zich nog aanmelden? “Jazeker. Mensen kunnen t/m 12 februari reserveren. Dat kan via de website van Het Postkantoor Heerenveen of door een mailtje te sturen naar geppy@geppyness.nl. Meer informatie is te vinden op de website van Het Postkantoor Heerenveen, op de Facebookpagina van MammieJammie of via de website of Facebookpagina van Geppyness.”